Oddelki

rim ringz

Obvestila:

 

RIM RINGZ? ORODJE 2 (RRT2):1px.gif

 
rimringz orodje 2.jpg

 

RIM RINGZ? ORODJE 2 (RRT2) je drugo posebno orodje za izdelke RIM RINGZ?. Izdelano je za montažo nizko-presečnih in ?run flat? pnevmatik, je fleksibilno in je izdelano iz visokokvalitetne plastike. Olajša vam montažo in demontažo RIM RINGZ?.


 

UPORABA RIM RINGZ? ORODJA 2

RIM RINGZ? ORODJE 2 je namenejeno za lažjo namestitev kaveljčkov med pnevmatiko in platišče, ter za varno odstranitev. V primeru, da RIM RINGZ? niso pravilno odstranjeni, se lahko poškodujejo, počijo ali zlomijo.

 


instalation3.jpg


Orodje je zelo enostavno za uporabo:

 

Ko je zrak izpuščen iz pnevmatike, namestite kaveljčke do polovice globine med pnevmatiko in platišče (SLIKA 1), nato z ravnim delom orodja potisnemo na zobčke kaveljčkov proti platišču (SLIKA 2 | SLIKA 3).

ODSTRANITEV RIM RINGZ? Z RIM RINGZ? ORODJEM 21px.gif


instalation-tools.jpg


Drugo stran orodja (stran, ki je pod kotom) (SLIKA 1), je namenjena odstranitvi obročov iz kolesa. Orodje namestimo na notranji del obroča, med platišče in obroč, ter ga potegnemo s počasnimi nežnimi gibi. Pritisnite na drugo stran orodja, če želite le delno odstraniti obroč. Bodite previdni, da vsak kaveljček potegnete najprej samo do polovice, drugače lahko obroč poškodujete (SLIKA 2 | SLIKA 3).

Potegnite kaveljčke enega po enega, malo po malo, in ko so vsi malo ven, povlecite do konca ven, spet enega po enega. Priporočamo da odstranitev opravite v najmanj dveh zaporednih korakih/krogih. Orodje je izdelano iz visokokvalitetne plastike, ki ne poškoduje platišč.