Oddelki

rim ringz

Obvestila:

2. POMEMBNE INFORMACIJE O RIM RINGZ? PRED MONTAŽO

SAMI ALI K STROKOVNJAKU?

Vsekakor lahko montirate RIM RINGZ? sami. Samo sledite preprostim navodilom. Seveda, če se vam zdi montaža pretežavna ali raje vidite da montažo opravi nekdo namesto vas, lahko obiščete najbližjega vulkanizerja/serviserja.

POTREBNE STVARI ZA MONTAŽO RIM RING

Razen avtomobilske dvigalke in zračne tlačilke ali kompresorja, ne potrebujete nobenega drugega orodja (kladiva, klešč, izvijača, itd.) za montažo.

V nekaterih primerih, vam bo montaža lažja z našimi orodji (?RIM RINGZ? ORODJE 1? in ?RIM RINGZ? ORODJE 2?).

RIM RINGZ? ORODJA (RRT1 & RRT2)

V nekaterih primerih (?run flat? pnevmatike, nizkopresečne pnevmatike), vam bo montaža in demontaža lažja z uporabo naših posebnih orodij.

NASVETI ZA LAŽJO MONTAŽO

Na kaveljčke nanesete malo mila, da bodo lažje zdrsnili med pnevmatiko in platišče. Če nanesete preveč mila, po končani montaži sperite z vodo.

TLAK V PNEVMATIKAH IN RIM RINGZ?

V kolikor tlak v pnevmatikah ne odstopa veliko od priporočenega tlaka v pnevmatikah, bodo RIM RINGZ? čvrsto pritrjeni na pnevmatiko in platišče. Če znatno pade tlak v pnevmatiki, lahko RIM RINGZ? odpadejo. Priporočamo, da je tlak v pnevmatikah skladen s proizvalajčevimi priporočenimi tlaki pnevmatik.

PONOVNO CENTRIRANJE IN ZUNAJ NAMEŠČENE UTEŽI

Kolo bo ostalo scentrirano tako, kot je bilo pred montažo RIM RINGZ?, razen če morate uporabiti samolepilne uteži namesto uteži nameščenih na zunanjem robu platišča. Če ima te nameščene uteži na zunanjem robu platišča, jih boste morali odstraniti, da boste lahko ustrezno namestili RIM RINGZ?. Namesto obstoječih uteži lahko uporabite samolepilne uteži.